Як стати експертом консультаційного центру з тваринництва та птахівництва | Інститут птахівництва НААН

>>Як стати експертом консультаційного центру з тваринництва та птахівництва

Модератор сайта, адміністратор
Модератор сайта

Якщо Ви спеціаліст у галузі тваринництва, то ми пропонуємо безкоштовно розмістити у нашому консультаційному центрі інформацію про себе для надання послуг консалтингу.

Наша мета – налагодити зв'язки між вченими, експертами та іншими зацікавленими особами у галузі тваринництва та птахівництва через Інтернет для вирішення актуальних питань галузі.

Таким чином, можна поліпшити ефективність маркетингу організацій, підвищити результативність наукових досліджень, сприяти трансферу технологій.

Роботи з розвитку консалтингу у галузі тваринництва та птахівництва України ведуться у рамках виконання наукової тематики покращення маркетингу інновацій та трансферу технологій лабораторією аналітичних досліджень ринків птахівництва Інституту тваринництва НААН.

Особливість роботи консультаційного центру полягає в тому, що відвідувач заповнює форму звернення до експерта на сайті, а лист приходить на e-mail за двома адресами - експерта та менеджера.
(за бажанням експерта).

Як часто буває експерт, не завжди регулярно перевіряє свою поштову скриньку Е-маїл. Навіть буває дуже рідко. Тому менеджер повідомляє йому, що є звернення за консультацією. Отже, ефективність консультаційного центру підвищується.

Крім того, всі питання відвідувачів записуються в базу даних питань, яка в подальшому аналізується та визначаються найбільш актуальні питання відвідувачів, на які й звертається увага для їх обговорення та вироблення нових ідей та пропозицій щодо покращення роботи галузі.

Також увімкнено фільтр спаму. Е-маїл експерта не видно відвідувачеві. Експерт читає лист і якщо вважає його коректним, то відповідає прямо зі своєї електронної поштової скриньки, клікнувши за посиланням "ВІДПОВІДІТИ".
Пропозиція для вчених та експертів у галузі тваринництва та птахівництва розмістити інформацію про себе в нашому консультаційному центрі

Для цього потрібно подати заявку, попередньо вказавши таку інформацію:

     прізвище, ім'я, по батькові;
     посада, наукове звання;
     назва своєї сторінки в консультаційному центрі;
     cпеціалізація (наприклад: фізіологія та годівля, біотехнологія, ветеринарія, селекція та генетика тварин, зоотехнія, ДНК-технології, економіка, менеджмент, репродукція тварин, інкубація птиці, розробка ДСТУ, контроль якості, технологія виробництва, переробка продукції, інше);
     перелік питань та послуг, щодо яких здійснюються консультації чи послуги;
     Е-маїл;
     контактний телефон, факс.

Після схвалення модератором, необхідно додатково надсилати:

     фотографію (можна картинку замість фотографії);
     якщо є, персональні посилання на Інтернет (сайт, статті, інше);
     додаткові графічні матеріали (за бажанням);
     e-майл менеджера (за бажанням). Менеджер повинен бути відповідальним і регулярно перевіряти свій Е-маїл щодо отримання нових кореспонденцій;
     поштова адреса експерта (за бажанням).

Підготовлену інформацію можна надіслати у вигляді файлу Microsoft Word або в іншому форматі
(Потрібно додатково вказати в листі).

Надіслана інформація розміщується модератором на сайті консультаційного центру.

Заповніть поля форми та запитайте

* Обов'язкові поля

* Ім'я:

* Про себе:

Организация:

* Місто, населений пункт:

Телефон:

Сайт:

* E-mail:

* Тема:

* Питання: (до 1000 символов)

Скільки буде 8 * 3 =